Tori muuttui

Ravintola Tori yllätti allekirjoittaneen ja Inarin perjantaina todella. Kaikki kalusteet oli raijattu uusiksi Artekista, Aallon suunnittelemat pöydät ja tuolit. Astiasto oli myös laitettu uusiksi, Iittalaa ja Arabiaa. Eritoten Essence-viinilasit tuovat jännää tyyliä rentoon mestaan.

Inarilla hyppäsi sydän kurkkuun kun myös ruokalista oli uusittu. ”Onko vanha kanapasta (salvia) palannut listalle?”. Ei ollut, mutta Torin kanapasta oli muuttunut jogurtti-minttu -soosille ja testatusti hyvä. Ei tosin vanhan ”oikean” kanapastan veroinen, mutta hyvä kuitenkin. Minttu kuulemma alkaa hieman jo tympimään annoksen loppupuolella, mutta alas meni kuitenkin. Punajuuripihvit ovat palanneet listalle, uutena on lohipasta. Suurin järkytys oli punaisen Tommasin putoaminen listalta. Pari pulloa löytyi vielä hyllystä ja sitä nautittiin, todennäköisesti viimeistä kertaa. Inari käy onneksi ensi lauantaina testaamassa kaikki listan punkut, josko sieltä löytyisi korvaajaa tälle punaviinien diesel-mersulle.

Kaikenkaikkiaan positiivinen nostatus sisustuksen ja kattauksen osalta. Listan muutokset otetaan aina vastaan jännityksellä, mutta hyvin ovat toistaiseksi pärjänneet edellistä kanapastaa lukuun ottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *